Toimistojen ja julkisten tilojen kalustamista jo vuodesta 1991
Uudet kalusteet. Katso lisää!
Käytetyt kalusteet. Katso lisää!

Salli Small Adjuster

Salli Small MultiAdjuster sopii erityisen hyvin kapealanteisille henkilöille. Kapeampi istuin voi tuntua mukavammalta myös, jos sinulla on kireät lonkkalihakset ja/tai suhteellisen lyhyet jalat. Suosittelemme myös akuutista selkäkivusta kärsiville.
Leveälanteisemmat henkilöt yleensä pitävät normaalia Salli MultiAdjusteria mukavampana, koska se tukee istuma-asentoa paremmin, erityisesti jos heillä on joustavat lihakset.

Miksi kallistussäätö?
Kun kallistat tuolia vähän eteenpäin, lantio asettuu neutraaliasentoonsa, joka pitää selkäsi luonnollisessa ja terveellisessä ryhdissä.
Kun kallistat tuolia vähän taaksepäin vältät liiallisen lordoosin, joka on yleistä niillä ihmisillä, joilla on yliliikkuvat nivelet.

Miksi leveyssäätö?
Voit säätää istuimen omien mieltymyksiesi mukaan.

Miksi kaksiosainen istuin?
Kaksiosaisella satulatuolilla istut puoliseisovassa, aktiivisessa ja tasapainoisessa asennossa. Istuimen kulma saa lantion kääntymään neutraaliin pystyasentoonsa, jolloin selkaranka ja ylävartalo pysyvät ryhdikkäinä ilman lihastyötä. Voit istua hyväryhtisesti koko päivän, koska genitaalialueelle ei kohdistu liiallista lämpöä tai haitallista painetta, joten sinun ei tarvitse kääntää lantiota taaksepäin. Myös nestekierto toimii hyvin.

Ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin, 6 cm kapeampi kuin Salli MultiAdjusterissa
Istuimessa leveyssäätö
Istuimessa kallistussäätö
Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa, katso värikartta
Korkeussäätö kaasujousella, metalli tai musta; tarkista oikea kaasujousen pituus
Ø 560 mm hierova Salli Base -ristikko, metalli tai musta. Voit valita myös pienemmän ristikon.
Maksimikuormitus 120 kg
Tuolin paino 11 kg
Takuu 10 vuotta

Hinta 565 e alv 0%